Objevte kouzlo HHC

Látka HHC je v poslední době stále známější nejen v ČR a s velkou pravděpodobností jste už o ní slyšeli. Ne každý však ví, co to přesně HHC je, jaké jsou jeho účinky nebo zda je u nás legální. Pokračujte ve čtení a získáte odpovědi na všechny tyto otázky.

HHC michato

Co je HHC?

HHC poprvé vytvořil v roce 1944 americký chemik Roger Adams, když přidal molekuly vodíku k delta-9 THC. Tento proces, známý jako hydrogenace, přeměnil THC na hexahydrokanabinol (HHC). Použití hydrogenace není omezeno na výrobu kanabinoidů. Podobný proces se používá například k přeměně rostlinného oleje na margarín.

Zatímco Adams vytvořil HHC z konvenčního THC extrahovaného z konopí, v dnešní době se kanabinoid obvykle získává procesem, který využívá průmyslové konopí, rostliny s velmi nízkým obsahem THC a často vyšším obsahem CBD, jehož pěstování je legální

Účinky HHC

HHC má velmi podobné účinky jako THC. Vyvolává pocity euforie a stimulace, změněné zrakové a sluchové vnímání, změny srdeční frekvence a tělesné teploty a změněný prostor nad hlavou a kognice.

Mnoho uživatelů uvádí, že účinky HHC jsou podobné účinkům delta 8 THC, pokud jde o větší váhu ve směru relaxace než stimulace.

  • Může podporovat hlubší a regenerační spánek.
  • Může zmírnit nevolnost nebo zvracení.
  • Může zmírnit úzkost.

Je HHC legální?

Hexahydrocannabinol neboli HHC je legální kanabinoid. Pro každého, kdo to neví, tento právní předpis stanovil, že konopí je legální látka a že jeho kanabinoidy a další deriváty lze legálně prodávat, pokud žádný konopný produkt neobsahuje více než 0,3 % delta 9 THC. HHC není delta 9, ani neobsahuje delta-9, což znamená, že HHC je technicky federálně chráněný kanabinoid. Stejně tak HHC není analogem THC. Proto by produkty HHC byly podle současných zákonů legální.

Jaké HHC produkty existují?

Produkty s obsahem HHC se mohou pyšnit svou rozmanitosti. HHC lze zakoupit ve formě vapovacího pera různých typů a s různými příchutěmi, ve formě HHC bonbónků, brownies, shotů, sprejů, přebalených jointů, HHC destilátu a v neposlední řadě ve formě HHC květů. Obsah HHC je v produktu vždy odlišný. 

Nejoblíbenější forma HHC

Nejpopulárnější mezi zákazníky je vapovací pero. HHC vaporizér Uvolňuje tělo od přebytečného stresu, přináší euforickou náladu a zklidňuje mysl. 

  • Ideální pro: zlepšení nálady, zmírnění některých bolestí a každodenního stresu
  • Složení terpenu: alpha-Pinene L, d-Limonene, beta-Pinene L, Linalool, Terpinolene, d-3-Carene, Cineol, Terpineol
  • Náplň: 94% HHC. Jsou přidány terpeny v koncentraci 6 %, jež mají registraci u FDA a jsou čistě organického původu. 

Skladování HHC

Dobré zprávy! Hydrogenovaná molekulární struktura HHC je odolnější než standardní kanabinoidy, což znamená, že vám projde méně než dokonalé skladování.

Ale místo toho, abyste pobízeli své štěstí, doporučuji skladovat vaše konopné nusy HHC ve vzduchotěsné nádobě odolné proti zápachu a mimo dosah tepla a přímého slunečního světla. Správné skladování může udržet váš produkt účinný po dobu delší než jeden rok!