4 nejlepší HHC produkty: Znáte je všechny?

Pokud patříte mezi nadšence do konopí, určitě jste již slyšeli o produktech HHC. Na Michato nabízíme ty nejlepší z nejlepších. Znáte je ale všechny? V tomto článku prozkoumáme 4 nejoblíbenější HHC produkty od společnosti Michato, takže se připoutejte a připravte se dozvědět něco nového! 

hec

HHC joint

HHC jointy jsou jedním z nejoblíbenějších výrobků od Michato. Dodávají se předtočené s prvotřídním konopným květem a jsou ideální pro ty, kteří nemají čas nebo dovednost ubalit si vlastní joint. Tyto HHC jointy jsou skvělé pro sdílení s přáteli a lze je snadno uložit do kapsy nebo kabelky pro pohodlí na cestách. U nás si můžete zakoupit HHC joint Gandalf, který má 20% HHC

HHC vape pens 

Vape pero HHC je dalším oblíbeným produktem celkově. V poslední době se stal velmi populární. A proč vlastně? 

Toto elegantní a stylové zařízení je ideální pro ty, kteří chtějí diskrétnější způsob používání HHC. HHC vape pen disPOD Alien OG obsahuje 500 mg HHC a patří mezi top na trhu s HHC. Celý proces extrakce zajišťuje, že pára produkovaná perem je hladká a aromatická bez jakékoliv drsné chuti nebo pálení v krku. Navíc se tato pera neuvěřitelně snadno používají; stačí stisknout tlačítko a je to! 

HHC květy 

Jako Michato nabízíme také vysoce kvalitní HHC květy různého druhu, jako je:

  • HHC květy American Blueberry 40 %
  • HHC konopný květ 20%

Naše květy jsou pěstovány ekologicky, což zajišťuje stálost kvality. Tyto květy jsou ošetřovány pečlivě pro dosažení maximální chuti a kvality, takže si můžete dopřát joint, aniž byste byli zklamaní z výsledku! 

HHC brownie

V neposlední řadě je tu HHC brownie. Tato lahodná pochoutka je vyrobena pouze z vysoce kvalitních surovin, jako je výborná čokoláda, máslo, vejce, cukr a prémiové konopné extrakty. Brownies jsou bezlepkové a obsahují 20 mg konopného extraktu HHC. Navíc jsou jednotlivě balené, takže jsou skvělé i kdekoliv na cesty. Ale všeho s mírou! 

Nechte se okouzlit HHC produkty od Michato! 

Tady to máte - 4 z nejlepších HHC produktů od Michato, které jistě uspokojí každého milovníka konopí! Ať už potřebujete předrolovaného jointa na cesty, nebo lahodné brownies, Michato vás nezklame! Podívejte se tedy na náš široký výběr HHC produktů a pojďte do toho!

Adéla, Michato