Jak vznikl HHC (hexahydrocannabinol) ?

HHC byl poprvé identifikován v 70. letech 20. století, ale teprve nedávno si získal pozornost v konopném průmyslu. Některé společnosti nyní zkoumají potenciál HHC při vytváření nových konopných produktů, protože se předpokládá, že má jedinečný soubor účinků, které se liší od ostatních kanabinoidů.

 

Jak vznikl HHC (hexahydrocannabinol)?

HHC, také známý jako hexahydrocannabinol, je relativně nová psychoaktivní sloučenina, která si získala pozornost v průmyslu konopí. Je to syntetický analog delta-9-tetrahydrokanabinolu (THC), primární psychoaktivní složka nacházející se v konopí. Je známo, že HHC produkuje podobné vysoké množství jako THC, ale s určitými zřetelnými rozdíly.

Přes jeho rostoucí popularitu není původ HHC zcela jasný. Existují omezené informace o vytvoření této sloučeniny, ale předpokládá se, že byla poprvé syntetizována v laboratoři. Nevyskytuje se přirozeně v rostlinách konopí, jako je THC nebo CBD. Přestože HHC není v současné době tak známý nebo široce dostupný jako jiné kanabinoidy jako THC nebo CBD, rychle si získává na popularitě mezi nadšenci konopí. Vzhledem k tomu, že se průmysl neustále vyvíjí a vyvíjejí se nové produkty, může HHC hrát v budoucnosti konzumace konopí stále významnější roli.

 

Závěrem lze říci, že i když přesný původ HHC není jasný, jedná se o syntetický analog THC, který produkuje podobný vysoký obsah. V rostlinách konopí se přirozeně nevyskytuje a poprvé byl identifikován v 70. letech 20. století. Jak se konopný průmysl neustále vyvíjí, HHC se může stát stále oblíbenější složkou nových produktů.

 

Michato